Monday, September 2, 2013

doodle diyana - batch 1

Assalamualaikum and hello blogger babies ! Long time no see huh ? hahaha . mana aku pergi ? aku tanam sayur =.='


okay aku sekarang tengah practical . sangat sangat bosan dengan suasana practical . lagi sebulan ! lagi sebulan untuk habiskan segala drama noda ni . lulz . okay masuk balik topic aku . 


doodle . aku memang lama dah suka buat tapi antara jadi dan tak je lah kan . aku ada buat macam PERMINTAAN untuk siapa siapa yang nak aku buat nama dia . so aku post kat twitter siapa yang nak boleh bagitahu aku . free je :) kalau aku tak buat nama orang pun , aku akan conteng jugak benda lain . so dakwat pen aku tetap akan keluar :P 


so doodles yang akan aku tunjuk ni kira batch 01 . aku pun tak expert sangat . tangan baby lagi . hahah










so yang atas ni batch 01 . untuk batch 02 pun dah ada senarai . ada lagi 5 orang . Alhamdulillah diorang suka . kalau tak suka bagi je tahu aku . nanti aku colour pulak  . heheheh peace . 


ada lagi doodle lain tapi yang itu bukan atas permintaan orang . 



review from my friends :) ala2 makcik jual produk aurawhite pun ada aku ni . hahaha . sorry . nak jugak sekali sekala . 





bila baca aku pun apa lagi perasan la ala ala makcik jual aurawhite . eh mana lah tahu satu hari aku buat online business . aku fikir nak buat online business for makeup stuff and shawl/tudung . doakan aku . or siapa siapa yang nak amik aku jadi partner pun aku nak join ! serious . boleh email aku me_nana93@yahoo.com . 



so itu sahaja dari aku untuk DOODLE DIYANA - BATCH 01 :) any comment or request boleh taip kat ruang comment dia bawah . bubyee ! see ya :)





12 comments:

  1. weyh nana semua cantik weyh!! nak jugak!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheeh . kat kau aku malu sikit nak buat :P sebab kau hebat arts , malu la aku . hahaha

      Delete
    2. ala kau ni. jangan lah pikir macam tu. aku sendiri malas nak buat serius cantik weyh. nak nak nak.

      Delete
    3. okay , tapi kau lambat la sikit sebab ada lagi 5 orang . kau masuk dalam batch 02 :D hhheheh .

      Delete
  2. comel gilaaa ! nana mmg berbakat bab2 art ni :) jeles I

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa chuolls , jangan la puji i cenggituh . malu i :)

      Delete
  3. Daus Cun Melecun Meletop KebabomOctober 7, 2013 at 4:59 AM

    Nana dah masuk kampus eh? kalau agak agak dah cuti balik dan banyak masa terluang dan terajin nak buat lagi bagi tahu eh. nak request. hehe.. (sekati dua kati aku je)

    ReplyDelete
  4. kita 1 uitm. dpt lagi kenalan baru blogger. :D btw cantik sngat doodle awk.

    ReplyDelete