Friday, October 11, 2013

the viva

Assalamualaikum :3 


ya, aku pelajar semester lima ,diploma in interior design mengumumkan yang aku dah habis semester 5 . nak mengaku budak part6 pun tak boleh lagi sebab result tak keluar lagi . yang pastinya memang berdebar je la sekarang . sebab result , dan sebab part 6 . viva 7 oktober berjalan dengan lancar . mulut aku je tak lancar sikit masa jawab . tapi apa pun harap semuanya okay :D 




sangat beruntung kawan2 aku yg seronok siap nangis2 nk tinggalkan office diorang masa last day kerja. aku pun pada awalnya nak macam tu,nak sayang office aku, nak sayang semua orang dalam tu tapi takda sikit pun perasaan sedih . kesian ittew :3




aku pergi perak naik bas dengan Natasha Nazan  . alaaa . yang aku ada kutuk kutuk blog dia kat entry aku yang ni !! n terus pergi kampung aku kat perak sana Ayer Tawar namanya . takda la jauh mana dari CEWI ISHKENDAH . 





okay jujurnya aku first time naik bas sendiri . maksud aku yang bukan trip sekolah , bukan dengan lecturer , bukan dengan family . kawan kawan aku dah berjuta juta kali naik bas/train, aku pulak tak reti reti . memang lama dah aku idamkan , tapi parents tak bagi . aku tahu parents risaukan aku tak tahu nak turun mana ke, apa ke . lagi2 aku sorang perempuan . jadi sayang aku lebih . ye dok ? *peghashaaann*




atok aku bawak kitorang jalan jalan :D jalan jalan pergi seri iskandar sebab nak menempuh test untuk practical training . lulz . ingat seronok ke bila study 5% dari apa yang masuk test tu hah ??? 


hari viva aku tak bawak camera . sebab tak menang tangan nak bawak portfolio lagi, beg tangan lagi , dukung anak lagi . ==' ouh buat yang tak tahu, viva tu macam lecturer interview student practical tentang apa yang dah belajar , apa yang banyak improve, apa yang apa apa lah pasal practical . and aku kena test balik lukis detail n macam blur kat situ . sebab apa ? tanyalah tempat aku prac dulu tu :P 



HARI PENUTUP . semua goyang goyang kaki . datang nak amik gambar je aku rasa . hahahah . sementara tunggu taklimat part 6 . 


afro , nizam

mirul , syahril

fadir , eg


zik , abg long

blablabla 

blablabla

blablabla

blablabla

yang pandang camera sahaja . syahril , tasha, azri syafiq

dila , azalea

athirah rahman

zariq , dila

mirul , naim 

noly , ayu , omel omel 

omel omel, farhi 

dan pabila DIVA BATU GAJAH mengorak langkah , farien . n belakang nizam  

azri syafiq , zariq

pika , dayang , alya

falil , dan  mcm biasa la omel omel 

bila gadis polka bergabung :3 falil, tasha , omel omel . 

sorry la aku tak ingat la nama yg hujung tu , syahril ,ayu , athirah azmi 

photographer of the day , mierul asraf
bila taklimat bermula :3 berderau darah bila lecturer dah bagitahu pasal part 6 . doakan semua penajari lepas part 5 :) 

tasha , bella,  ayun , nizam , farien

memang penuh muka diorang 1 gmbar ni . ayun, nizam 

farien n diyana :D taknak omel omel dah . sbb tudung senget -.-' 







maaf atas segala nama omel omel aku tadi . ahahah . kang ada yang tiba tiba kena barah urat darah bila baca omel omel . okay boring :P 



dan lepas taklimat semua warga PENAJARI STUDIO menggila kat foyer . dan kali terakhir jugak dengan encik faizal yang ohsem dan hensem itu . encik faizal sangat sporting dan join menari untuk performance sem lepas kut . happy gila . tapi bila bab kerja, memang dia tegas :3 dia kata batch kitorang yang paling banyak memori indah . lulz . we love you lah cik ! :* 









dan harap semua makin erat la kan hubungan tu bila da masuk part6 . degree belom tentu sama semua. ada yang nak tukar course , ada yang nak terbang , ada yang nak kerja dulu , ada yang nak beranak dah . eh ? takda takda :P saja je . hahahah


apa pun , aku sayang korang ketat ketat :3





n masa balik naik pulak train kaaaaaan . ni pon aku 1st time jugak . tasha jugak yang makbulkan permintaan aku dalam diam . hahaha . thanks babe 














LAST BUT NOT LEAST . 

siapa yang snap gambar aku ni ? aku tak ingat . fahmi kut . pakai camera mierul mugkin . ni 1st time kut aku suka gambar candid aku sendiri . hahahhahah . sebelum ni hagham nk suka , nampak double chin la , nampak tahi gigi la . akhirnya dapat jugak candid yang aku suka :D thanks by the way fahmi . walaupun dia kata shawl aku macam kain selimut dia . vongok sikit di situ . aku beli kt kedai tudung lah !!!




p/s : aku Nur Diyana Azhari akan launch kedai online tak lama lagi :3 n macam2 lagi items aku akan masukkan . doakan aku sabar dan dapat handle kedai aku dengan baik . insyaAllah :) terima kasih atas sokongan keluarga dan kawan kawan :) 


2 comments:

  1. wei!! apahal muka aku besar besar. malunya malunya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. habis tu kang kecik kata aku jahat . hahahahha

      Delete